Aardstraal
Wateraders en aardstralen

Het is algemeen bekend dat over de hele aardbol diverse “netten” aan aardstralen lopen. Die zijn gewoon te meten: met apparatuur of met de wichelroede. Ieder huis heeft dus aardstralen, en daar hoef je niet van te schrikken zo van help ik heb een aardstraal en nu heb ik een blijvend probleem.

Aardstralen, wateraders, het is een natuurlijk iets en daar mogen we natuurlijk mee omgaan. En niet elke lijn is in principe “negatief”. Het hangt van het type lijn en type mens af en diens lichamelijke gesteldheid af, of je wel of niet lekker slaapt, werkt, of uitrust op de bank. Door de boot genomen aarden we aardig in ons huis.

Interessant zijn de plekken waar stralen en/of wateraders elkaar kruisen. Dan ontstaan er effecten zoals daar nooit rustig kunnen zitten (diverse trillingen van lijnen komen daar samen) of een excellente meditatieplek (cluster aan Leylijnen). Aan de hand van de ontstane plattegrond aan lijnen is een voorspelling te doen van het gedrag van mensen op die lijnen.

Wat kun je nu met die wetenschap? Het is de bedoeling dat de inrichting van je huis matcht met de plekken waar het huis het rustigst is. Kleine verschuivingen van meubels doen wonderen, zo simpel kan het zijn. En het is zo vaak de moeite waard!
Kinderen die doorslapen en eindelijk zindelijk worden. Niet meer om de drie uur wakker worden en de volgende ochtend gaan werken in een baan waar je focus moet houden. Gezellig samen een film kijken in plaats van kriegelig op de bank te zitten.

Onze omgeving beïnvloedt hoe we ons fysieke systeem ervaren en daarmee ons welbevinden. Dan is het wel zo handig als je weet wat de energieplattegrond van je huis is.

Nog even dit. Ik heb gezien dat er op internet van alles wordt aangeboden aan ingewikkelde dure dingen die pretenderen aardstralen op te heffen en wat al niet meer. Doe het niet. Het werkt niet, of verplaatst het probleem. Stralen zijn gewoon stralen, energie is energie, en als we de oplossing vinden door de bank een stukje op te schuiven of je bed om te draaien, dan zijn we er ook. Keep it simple.

Tarief
Wateraders/aardstralen meten: 2 - 2½ uur€ 150,- plus reiskosten.

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of zich opgeven? Neem dan contact met mij op.

* = verplicht