Gidsen
Gidsen/Engelen tekeningen

In de herinneringen die ik heb aan de momenten dat ik mij aan de andere kant bevond, over de grens van de werelden, komen beelden voor van lichtwezens en ik weet van onze verbondenheid. Dat diepe gevoel is niet te beschrijven, het IS, en is daarmee het einde en begin van onze queeste. In herken beschrijvingen van bijna-doodervaringen in beeld, gevoel, woord, geluid, en het heeft een half leven geduurd om dit in perspectief te kunnen zien.

Ik ervaar mijzelf als ziel die met afspraken met andere zielen hier haar herinneringen beleeft terwijl het bewustzijn dat allemaal doet.
Dus aan de ene kant ben ik een ziel met ervaringen waarvan ik mij bewust wordt, aan de andere kant weet ik dat ik als ziel overeenkom met het totale leven.
Ik weet ook, dat er begeleiders zijn die, altijd op de achtergrond en met ieder een deel in het proces, over mijn schouder meekijken als het ware. Ze laten mij volledig mijn gang gaan, dat is mijn proces immers, maar helpen mij wel te leren.

En net zoals het mogelijk is om overleden mensen en dieren te zien, kan ik ook begeleiders, gidsen, van andere mensen zien. Het is hetzelfde onstoffelijke beeld wat op het netvlies een leven schetst.

Er zijn verschillende type gidsen en leraren, en de begeleiding vanuit de andere kant is excellent geregeld. Het is allemaal afgesproken werk, omdat wij ons leven van te voren inkaarten aan de hand van wat wij willen ervaren in dit aardse bestaan. Je kent jouw gids al eeuwen en dat gevoel is ook wat mensen beschrijven als zij de tekening zien die uit mijn vingers vloeit.

Als we gaan zitten voor een gidsentekening, vraag ik om beeld van een begeleider van jou. Dan kan de hoofdgids zijn, een tijdelijke gids of leraar die begeleidt in een bepaald thema of periode. Soms komt er beeld van een overleden iemand die je kent van nabij en die de expliciete taak heeft te begeleiden in een stuk wat ook past bij diens proces in de andere wereld.

Ik krijg er een themaverhaal bij en dat verhaal wordt verteld door diegene die op papier verschijnt. Meestal komen er symbolen bij of bijzondere woorden van betekenis, en dat samen met een uitleg van de kleuren en de manier waarop getekend wordt geeft een reading.
Het is raadzaam op te schrijven wat er allemaal verteld wordt omdat er doorgaans veel informatie in een snel tempo komt en het teveel is om allemaal te kunnen onthouden.

Het is ook mogelijk dat ik een tekening voor je maak, de reading uitschrijf, en alles naar je opstuur.
Hiernaast zie je een tekening van een aantal jaren terug. En al die tekeningen met al die verhalen geven me nog steeds een warm gevoel.

Tarief
Sessie gidsentekening:1 - 1½ uur€ 90,-

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of zich opgeven? Neem dan contact met mij op.

* = verplicht