Persoonlijk
Picture yourself

In het leven ervaren we onszelf als persoonlijkheid en die noemen we “ik”. We hebben een bepaald karakter en een manier van doen die ons eigen is. Noem het een kleur, een kleur in karakter, en een kleur van de ziel die dit beleeft.

De ziel wil het leven ervaren, en gedurende dat leven gebeurt er vanalles. De mens leert en ontwikkelt zichzelf. In dat levenspad zijn er tal van onderwerpen die ons bijzonder raken. Die ons na aan het hart liggen.
Zo kennen we zielenliefde en hartenpijn. Er zijn doelen te bereiken en er zijn loslaatprocessen. Het leven is altijd in beweging en leeft zichzelf en ergens zijn wij daar ook.

Soms maakt een mens zoveel mee, dat piekergedachten de flow van het leven een spaak in de wielen steekt. Het gevoel van op een rotonde te zitten, geen idee hebt hoe je erop bent gekomen, en de uitrit is niet te vinden. Als je pech hebt word je er ook nog ziek van, want het lichaam is onlosmakelijk verbonden met het totale leven, wat in feite liefde is.

Het loont de moeite om dit samen te bekijken. Je mag mij voorleggen waar de schoen wringt en dan vertel ik daarover. Ik schets het complete plaatje en zo wordt het pijnpunt en de heling zichtbaar wat in feite al die tijd om aandacht vroeg.
Ik kan ook je verhaal te vertellen terwijl ik nog niet gehoord heb wat je vraag is.

Ik beeld het leven uit, de thema’s die aan de voorgrond liggen en hoe dat beleefd wordt, schets het karakter. Wat maakt je gelukkig, en wat wil je beslist niet? Wat is het allerbelangrijkst in jouw leven op dat moment? Waar ligt jouw vrijheid?
Qua conclusie en het onderwerp maakt de werkwijze geen verschil want we komen bij dezelfde onderwerpen uit.

De ene manier past beter bij je dan de andere manier en ik vind het fijn als je aangeeft wat je wilt dat ik doe voor jou.
Vrijheid is essentieel. Het is de bedoeling om de stroming van het leven vrij te beleven en niet vast te zitten aan de overtuigingen in je hoofd over wat zou moeten/mogen/horen.

Ik kan daarbij helpen.

Tarieven
Losse sessie:1 uur€ 60,-

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of zich opgeven? Neem dan contact met mij op.

* = verplicht