Paard
Dieren
Het dier centraal

Dieren, ze zijn er in alle soorten en maten. We kennen dieren in de vrije natuur, huisdieren, dierentuindieren en op-ons-bord-dieren. Dieren betekenen veel voor mensen, en vaak zonder dat je het in de gaten hebt.

De hond is trouw tot in zijn botten, en troost ons. De kat zorgt voor rust, of je hoofd daar nu wel of niet naar staat. Zoals onze Winter, bijzondere kat, die doet wat ze moet doen en staat zo stevig op haar vier pootjes. Ooit gevonden op straat. En ze kijkt dwars door je heen. Je kunt niet anders, dan die puurheid ervaren.

Dieren raken onze pure emotie.. Dieren doen veel voor mensen, terwijl ze niks “doen”. Ze “zijn”.

Hoor hun verhaal en voel dan maar…. That’s all.

In een ontmoeting met een dier gebeurt er altijd iets. Mensen hebben iets met dieren. De kinderboerderij, zwemmen met dolfijnen. Het witte oude hondje samen met de oude man op het bankje in het park achter ons huis. De dode egel op de weg naar de hei raakte mij en ik schreef er een verhaal over.

Als je nagaat dat alles energie is, en je dus energie van levende wezens kunt voelen, is het helemaal niet zo raar dat er ook spiritueel gezien contact met dieren mogelijk is. Dus kan ik beschrijven hoe een dier zich voelt en hoe hij het leven beleeft. Dat kan met alle dieren: paarden, katten, honden, konijnen, tijgers, geiten, kippen, zelfs vissen.

Zoveel dieren heb ik al gesproken en mij steeds weer in diep respect verwonderd over het bijzondere van de natuur.

Soms krijg ik vragen over “probleemdieren” of weggelopen dieren.

Honden die maar blijven blaffen of katten die plassen waar jij het niet wilt. Weet dan, dat het gedrag van je kat altijd jezelf spiegelt.
Opvallend gedrag of probleemgedrag ontstaat vaak omdat zij niet bij machte zijn de baas te helen.

Dieren zijn gegrond doordat zij én vier poten hebben én niet piekeren zoals wij tweevoeters doen waardoor wij in ons hoofd schieten.
Via hun vier voeten voeren zij onze overtollige energie af.

Via hun verhaal laten ze ons weten wat voor type stress wij ervaren en dan kunnen we zelf doorpakken op de oorzaak en weten we wat we dienen te doen.

Kater

Gesprekken met dieren zijn leuk en liefdevol want dieren zijn leuk en liefdevol. Ze gaan alleen wel anders dan gesprekken met mensen. Recht voor zijn raap, klip en klaar. Is het eten lekker? Speel je wel genoeg? Ik heb buikpijn omdat jij buikpijn hebt.

Het ene dier is toegankelijker dan het andere. De aard van het beestje.

Maar ook al zeggen dieren niet veel met woorden, dan nog zit er wel degelijk een verhaal in de stilte die ze laten zien. Kijk maar eens op de foto hieronder.

Laten we de dieren liefhebben en beschermen, dat is mijn wens.

Kat en Hond

“Even the tiniest poodle or chihuahua is still a wolf at heart”

– Dorothy Hinshaw Patent, Doas: The Wolf Within –

“In order to keep a true perspective of one’s importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him”

– Dereke Bruce –

Tarieven
Losse sessie:1 uur€ 60,-

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of zich opgeven? Neem dan contact met mij op.

* = verplicht